~** My Sweet Little Gurlz **~

By: Mama n Babah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-May-2010 12:49 Email | Share | | Bookmark
Introducing of I'shatun Radhiyah...

sebelum d botakkan kepalanye...
 
Ni isha baru cecah 3 bulan...
View all 19 photos...
Dah terlalu lama tak menjenguk dan mengupdate fotopages ni...tak sempat+busy melayan kedua dua orang princess ni... Sejak ade 'baby Isha" bertambah-tambah lah kerja mama nak melayan kerenah kedua-dua orang ni..aduhhhhh fenin fenin...tak cukup tidur,kadang2 nak makan pun tak berapa nak sempat....
Gambar Isha masa hari2 awal kelahiran tak ade sangat,memang takdepun sebenarnye...dan yg mane ade yg ni lah mama kongsikan kat cni...
Yang paling awalpun masa Isha umur 11 hari,masa tu buat kenduri kesyukuran n cukur kepala Isha...


I'shatun Radhiyah... nama diberi, dilahirkan pada usia kandungan mencecah 39 minggu,tanggal 21 December 2009,pada pukul 6.45 p.m melalui kaedah C-Section...kenape? Sebab Isha Flex-Breech...
sepatutnye hari tersebut kena masuk wad sebab Doktor nak cuba pusing baby kat dalam tu,tp bila sampai kat hospital Doktor cakap baby dah nak keluar n boleh rasa kaki baby kat bawah...so emergency operatelah..


I'sha


Friday, 9-Oct-2009 03:23 Email | Share | | Bookmark
Ain & Abg Long Afiq...

Manisnye anak mama ni...
 
 
View all 18 photos...
Salam...dah lama sangat dah tak mengupdate fotopages ni...takde gbr2 terbaru,sebab tulah tak update n tak sempat sebab sejak pregnant utk 2nd time ni takde mood,nak buat apepun takde mood...mood takde marilah ...lgpun byk habiskan masa kat kg,kat Trg...nipun sempat upload gbr masa balik raya cni jap, pasni balik kg lg, maybe sampai bersalin kot. Doakan ye semoga selamat semuanya...so,enjoy the pic...

Ni semua gbr2 Ain dgn abg long Afiq (cousin Ain)...tunggu dapat new baby nanti barulah rajin balik kot nak mengambil n nak mengupload gbr kat cni ...


Manisnye anak mama ni...




Malu2 lah pulak...




Wednesday, 15-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
~~Ain 14 mths~~

tu dia telunjuk yg tak bengkok kalau tunjuk sesuatu...
apasal ni,cian nye muka dier..
 
View all 11 photos...
Ain dah masuk usia 14 bulan dah, rasa macam kejap je dah besar kan,mula2 meniarap,merangkak,memanjat,duduk dan sekarang dahpun boleh berjalan...moga-moga Ain dapat membesar menjadi anak yg solehah buat mama,babah n keluarga..
Apa yng Ain dah pandai sekarang ni? Apa yek? Betullah jugak bak kata orang2 tua tukan, kalau cepat dapat jalan,mulut berat ckit,lambat leh cakap...apa yg Ain dah leh cakap? Nak air,bah (babah), nah (kalau dia bagi sesuatu barang) dan yg paling tak tahan dah pandai tunjuk nak itu ini sambil mulut tak berhenti cakap nak ni..nak ni...alahai lomah betullah bab nak tu nak ni ...kat cni ade beberapa gambar Ain yang Ummie sempat snap....tq ummie...




alahai cayang...



tu dia telunjuk dia dah naik...



Thursday, 19-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ain Balik Kampung...

ishh beratlah beg mama ni!
gigi yang baru nak tumbuh
baru belajar isap botol
View all 29 photos...
Ain balik kampung kat setiu terengganu ...dah lama sebenarnya tak balik kampung,last balik masa raya puasa tahun lepas..Mak Tok ngan Tok Ayah pun dah rindu sesangat nak jumpa dengan cucu kesayangan dia ni.Almaklumlah kan,mak tok tu sebenarnya suka sangat kat budak2 pompuan sebab dia kempunan anak pompunan,cuma aku jer,one and only anak pompuan yg dia ade,so bila dpt cucu pertama ni pompuan,mestilah dia suke gilerrrr .Rasa rindu sangat kat kampung,sedara mara n semualah...yeee yeeee...balik kampung..tapi yang tak bestnya kami balik berdua je,mama n ain saje,babah tak dapat ikut sama,banyak keje,tp takpelah,aku memberanikan diri balik kg naik bas berdua dengan ain je..dan alhamdulillah,sepanjang perjalanan ain tidoooo je,sampailah kat sana baru bangun,syukur sangat2...yang sebenarnya ekspedisi balik kg kali ni sebab sepupu kawin...jom tgk gambar2 ain masa kat kg...

Gigi yg baru tumbuh...


Cucu kesayangan Mak Tok...





Saturday, 14-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
~~My Lil Princess is 1~~

antara persiapan
yg dilakukan oleh ummie (my SIL)
 
View all 28 photos...
Hari yang di tunggu2 dah tiba...sebelum ni rasa macam tak sabar nak tunggu Ain umur 1 tahun,nak celebrate biirthday dengan semua,dan...Alhamdulillah,semuanya berjalan lancar dengan bantuan semua,tq so much to my Hubby,kakak (my SIL) yg tolong hias2 tu semua,mama papa (ibu mertuaku) kerana tolong masakkan semua juadah untuk hari ni...semuanye best2 belake...tima kasih untuk semualah........Happy Birthday sayang mama....MMMUAHHHHHHHHHHH
Birthday Girl


Birhthday cake...Tq ummie...


Saat yg ditunggu....



Quote:
To Thaqif,mummy n daddy,bila nak balik mesia ni,ain dah tak sabar nak jumpa thaqif mummy n daddy...mummy,daddy tq for the present...



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net